send!
Udskriv!

Den Lille Spindoktor

Det er ikke alle politikere, der har 50 års erfaring; og hvis de har, vælger vi dem ikke. Vi vil helst have dem unge og sprøde - i princippet gerne med 50 års erfaring, men i øvrigt højst 23 år gamle, og så er det jo lissom lidt svært. De må i øvrigt også gerne være lidt lækre, politikerspirerne, hvilket som bekendt hverken gør til eller fra for talegaverne. Eller måske alligevel nærmest fra ...

Så her er Den lille Spindoktor: Den uundværlige støtte for dig, der er født i går og tørret på en Co2-neutral luftvarmeblæser i nat. Indtil videre er den nok mest nyttig, hvis du går på Blå Stue - men jeg arbejder på sagen.

En opdatering trænger sig hårdt på og kommer i løbet af efteråret. Du er velkommen til at bidrage med din yndlingsfloskel - send den fluks til mig!
Læs også artiklerne "Bullshit!" og "Mere bullshit!", og kast eventuelt et nostalgisk blik på den go'e gamle Tågegenerator.

Hvis du færdes mere hjemmevant i de akademiske stjernetåger end i den kommercielle halvverden, tilbyder Jes Fabricius Møllers "sproglige bundvending" nok et (endnu) bedre boost af dine akademiske karrieremuligheder - hvadenten det gælder problemformuleringen eller de øvrige intellektuelle eskapader: Sproglig Bundvending .

Broderfolkene kan forresten også: Svenske Avigsidans Floskelgenerator tager fat på den type selvforherligende varm luft, der pynter utallige virksomheders brochurer og internetpræsentationer under overskriften "Om vores virksomhed". Og i Norge har Danske Sprognævns højærværdige kolleger i Språkrådet slået sig løs med en Svadagenerator, der endda foreligger i 6 versioner: Generel svada, byg- og anlægssvada, klimasvada, helseadministrativ svada, forsvarssvada og forsikringssvada. Det rykker!


JavaScript Menu Courtesy of Milonic.com